-->
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Misuwur Tegese


Misuwur Tegese. Misuwur tegese terkenal / kondang. Tembung dasanama yaiku satu tembung atau kalimat yang memiliki banyak arti, dalam bahasa jawa tembung dasanama yaiku tembung.

Tembung Pada Tegese Murid Santuy
Tembung Pada Tegese Murid Santuy from muridsantuydoc.blogspot.com

Supaya misuwur ing jagad raya. Dumunung m [edit | edit source] madya = tengah; Dilansir dari encyclopedia britannica, salah siji masakan tradisional khas indonesia mligine ing jawa tengah sing misuwur yaiku garang asem.

Contextual Translation Of Tegese Tembung Misuwur From Javanese Into Indonesian.


Lan oedipus, ndeleng mayit biyunge, nglereni mripat, dibuwang, lan dihukum ngumbara jagad iki. Dadi kalokengrat nduweni teges misuwur ing jagat. Sebutkan 5 contoh musik tradisional nusantara dan asalnya.

Tembung Dasanama Yaiku Satu Tembung Atau Kalimat Yang Memiliki Banyak Arti, Dalam Bahasa Jawa Tembung Dasanama Yaiku Tembung.


Wb/jv/kawruh basa jawa/tembung ing basa jawa/basa kanthi tembung kang premana/tembung padha tegesé Liyane asring, ing kasus kaya mengkono, kita nggunakake. Supaya misuwur ing jagad raya.

Dumunung M [Edit | Edit Source] Madya = Tengah;


Misuwur tegese terkenal / kondang. Resi, dumadi, gimana, gegamaning, artinya teman. Dilansir dari encyclopedia britannica, salah siji masakan tradisional khas indonesia mligine ing jawa tengah sing misuwur yaiku garang asem.

Supaya Misuwur Ing Jagad Raya.


Salah sawijining mitos sing paling misuwur.


Posting Komentar untuk "Misuwur Tegese"